Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szexuális tanacsadás
  2014-07-24 08:15:50, csütörtök
 
  Szexuális tanacsadás

16 ves érdeklődlány vagyok. Kérdésem a következő ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?
Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
Amelyikbe neked jólesik.

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
"Anyu, szeretnék melltartót."

Feltünően csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Előtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret.
Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?

Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt.
Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellen?rizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget!
Keresd fel Chuwbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

Úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele.
Ebben a sorrendben?

16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja.
Alapítsatok kommunát.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg?
Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erős férfiakat. Nehogy sírj!

16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
Csak mindent a maga idejében..Először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.

11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?
Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.

....még hónaljszorzetem sincs...
Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes

....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
FÜRÖDJ VAZZE!!!!

....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány sz?zhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?...
Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Címkék: osztálytársammal, pillanatragasztó, hónaljszorzetem, izzadtságszagom, legszívesebben, szeretkezésnél, megismerkedtem, szüzességemet, szeretkeztünk, önkielégítést, elhíresztelte, beszélgettünk, mindkettonket, maszturbálni, egyenjogúság, problémákkal, bunkóságokat, teljesítmény, bevizelésről, önkielégítés, igazságtalan, nemiszervben, behatolásnál, érdeklődlány, megjegyzések, közvetlenül, lefeküdtünk, esélyeimbol, elcsábitani, jelentkezik, szeretkezek, nemiszervét, szüleinknek, mindeketten, alapítsatok, segítséget, lány orálisan, szájába kerül, egész suli, fenekét rázza, fehér tanga, barátom lehúzta, gúnyos megjegyzések, férfiaknál belefér, jövoben ellen, péniszemen szőrök, lány vérzik, aktus után, szobában mindketten, korodnál érettebb, esélyeimbol vele, lányok szeretik, FÜRÖDJ VAZZE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Alázat  Facebookon kaptam  Png fotel  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alvó cicák  Png ház  Mai harmónia kártyám  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Sokan azt tartják  Szép álmokat!  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png nő  Png virág  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nem méltó hozzád  Egy hatékony szolga  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nem számIt  Akarat  Fehér virág  Fehér virág  Varga János Veniam - Fontos sz...  Garai Gábor - Takarítás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Sose bánj semmit  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  Png fotel  Szép álmokat!  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Esti kép  Alázat  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Alázat  Nagyon különös  Kerüld el az evangélium örömén...  Fehér virág  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Krisztinától  A Megváltó szolgálatában  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akarat  Mai harmónia kártyám  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldog családok mind hasonló...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Krisztinától  Ami embereknek lehetetlen, az...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png kislány  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png csokor  A kételkedés kezelése  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes délutánt kívánok 
Bejegyzés Címkék
lány orálisan, szájába kerül, egész suli, fenekét rázza, fehér tanga, barátom lehúzta, gúnyos megjegyzések, férfiaknál belefér, jövoben ellen, péniszemen szőrök, lány vérzik, aktus után, szobában mindketten, korodnál érettebb, esélyeimbol vele, lányok szeretik, erős férfiakat, nemi szervemen, maga idejében, behatolásnál érzi, osztálytársammal, pillanatragasztó, hónaljszorzetem, izzadtságszagom, legszívesebben, szeretkezésnél, megismerkedtem, szüzességemet, szeretkeztünk, önkielégítést, elhíresztelte, beszélgettünk, mindkettonket, maszturbálni, egyenjogúság, problémákkal, bunkóságokat, teljesítmény, bevizelésről, önkielégítés, igazságtalan, nemiszervben, behatolásnál, érdeklődlány, megjegyzések, közvetlenül, lefeküdtünk, esélyeimbol, elcsábitani, jelentkezik, szeretkezek, nemiszervét, szüleinknek, mindeketten, alapítsatok, segítséget, lefeküdtem, sorrendben, barátommal, gyerekeket, tanacsadás, igénytelen, mindketten, péniszemen, kielégítés, megtartani, tudományos, átszakítja, szüleimnek, zhártyáját, férfiaknál, hallatszik, értelemben, melltartót, észrevette, hátbarúgod, viccelodni, ugyanazzal, fehérnemut, ugyanabban, anyukámnak, behelyezni, mostanában, szerencséd, osztályból, reccsenés, kérdésünk, mutogatom, valakivel, növesszem, túljutnia, elmebeteg, szervemen, dugicsoki, osztályba, chuwbacca, majszolás, férfiakat, iskolában, bepisilek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.